Bemutatkozás

A GB-ART Projekt Bt. ügyvezetőjeként 10 éves szakmai pályafutásom minden tapasztalatát érvényesítve egy olyan szolgáltatás csoport megvalósításán dolgozom, amely nem a projektek gond nélküli, idealizált megvalósítására alapoz, hanem egy olyan szervezet biztosításán, ami a folyamatosan felmerülő problémák megoldására a legrövidebb idő alatt, a legjobb megoldási lehetőségeket nyújtja.

Pályafutásom során - még projekt asszisztensként kezdve-, majd pályázatíróként és projektmenedzserként is több száz támogatási kérelem előkészítésében, benyújtásában és menedzselésében vettem részt minden Operatív Programban. Értve ez alatt a több száz fős képzés, innovációs, energetikai fejlesztéseket, eszközbeszerzéseket, infrastrukturális beruházásokat, munkahelyteremtő- és megtartó támogatásokat és településfejlesztési programokat is.

Később projekt mentorként a kockázatosnak ítélt pályázatok problémáinak feltárása és azok megoldása volt feladatom, helyszíni ellenőrként pedig a szabályszerű megvalósítások ellenőrzése és azok szankcióinak elindítása probléma esetén.

Mindezeket követően 2015-től egyéni vállalkozóként, 2018-tól pedig párhuzamos vállalkozásként Bt. formájában is igyekeztem piaci szerepem bővíteni, továbbá meglévő ügyfélköröm és tevékenységeim kiegészíteni.

Kijelenteni még ennyi idő után sem merem, hogy minden problémával találkoztam már, de azt biztosan, hogy nagyon sok mindent tapasztaltam a helyszíni ellenőrzések, a több tucatnyi szabálytalansági eljárás során, amely tudás az Ön beruházásának a leggyorsabb megvalósulását biztosító és kockázat- és veszteségminimalizáló háttere lehet.

 Olyan szakmai háttér biztosítását garantálom, amelyre a legnagyobb probléma esetén, valamint a projekt fizikai befejezését követően is számíthat.